Woonaanbod

Projectmatig - Fase 5

Fase 5

Bocage fase 5 is de eerstvolgende fase van de projectmatige woningen op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg. Het plan omvat 19 woningen in vier verschillende typen. Deze zijn gesitueerd aan de Peutenweg en de Slotenmakerstraat te Echt. Het woningaanbod in fase 5 bestaat uit:

  • 3 vrijstaande woningen type V 
  • 4 grote twee-onder-een-kap woningen type Tg
  • 6 reguliere twee-onder-een-kapwoningen type Tk
  • 6 levensloopbestendige woningen type S

Vrijstaande woningen
In Bocage fase 5 komen drie vrijstaande woningen type V. Deze woningen hebben met een woonoppervlakte van 177 m2, meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren op een van de twee te realiseren parkeerplaatsen. Heerlijk thuiskomen! De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woning. Een fijne gezinswoning met vijf slaapkamers en een royale woonkeuken. Ziet u zichzelf hier al wonen? U woont hier ontspannen en omgeven door veel groen.

Wonen & koken
De woning heeft aan drie zijden ramen, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft. De leefruimte op de begane grond is enorm royaal. Wat dacht u van de woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Op deze ruime begane grond is voldoende ruimte voor het hele gezin om samen te leven.

Slapen & baden 
De eerste verdieping heeft drie grote slaapkamers, een badkamer en apart toilet. De badkamer is heerlijk ruim met een ligbad en aparte douche. Standaard is deze al heel luxe en natuurlijk kunt u hier ook uw eigen wellness droom van maken. Op de zolderverdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een heerlijke multimedia ruimte, speelkamer of gym van maken.

 

Grote twee-onder-een-kap woningen
Op zoek naar een gezinswoning in Bocage? In deze fase komen vier grote twee-onder-een-kapwoningen type Tg. Deze royale woningen hebben een woonoppervlakte van 157 m2. Deze woningen beschikken over drie slaapkamers en een zolder die u naar eigen wens kunt inrichten. Er is voldoende ruimte om uw auto op een van de twee te realiseren parkeerplaatsen te parkeren. Heerlijk thuiskomen!

Ruime woonkamer
Via de zij-entree stapt u in de hal. Hier is het toilet, de meterkast, garderoberuimte en de trap naar de 1e verdieping te vinden. Vanuit de hal bereikt u de grote woonkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkeuken met toegang tot de tuin. In de zomer heerlijk de deur open terwijl de kinderen hun huiswerk aan de grote keukentafel maken en u het avondeten voorbereidt.

Veel mogelijkheden
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer en het separaat toilet is voorzien van sanitair en tegelwerk maar is daarnaast ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder biedt ook de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Daarnaast is er in de separate technische ruimte voldoende ruimte voor de wasmachine en droger. Kortom, een woning met alle mogelijkheden.

 

Reguliere twee-onder-een-kap woningen
Wonen in een mooie twee-onder-een-kapwoning type Tk met binnen én buiten lekker veel ruimte? In deze fase van Bocage komen zes reguliere twee-onder-een-kapwoningen. Deze woningen hebben hun voordeur aan de straatgevel en een woonoppervlak van 132 m2. Een heerlijke eengezinswoning met ruimte voor één of twee eigen parkeerplaats(en). Een fijne plek om te wonen voor het hele gezin, met alle voorzieningen om de hoek en op loopafstand van het centrum van Echt.

Even boven kijken
De entree en de keuken zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer. Op de eerste verdieping is de badkamer aan de voorzijde gesitueerd, waardoor er daglicht in de badkamer komt. De badkamer is volledig naar eigen wens in te richten. Daarnaast zijn er drie slaapkamers op de eerste verdieping gesitueerd. De zolder van bijna 30 m2 biedt alle mogelijkheden en heeft een separate technische ruimte. Laat u de rest helemaal open als één grote ruimte of maakt u er een extra kamer van? Aan u de keuze. Daarnaast is er in de separate technische ruimte voldoende ruimte voor uw wasmachine en droger.

 

Levensloopbestendige woningen
Er komen zes levensloopbestendige woningen type S in deze fase van Bocage. Dit type heeft twee woonlagen en een totaal woonoppervlak van 134 m2. Iedere levensloopbestendige woning beschikt over de mogelijkheid voor een parkeerplaats op eigen terrein. De genereuze maatvoering van de begane grond levert veel leefruimte op. Op de begane grond bevinden zich de entree, keuken, ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer en een berging. Alles is naar eigen wens in te richten. In deze woning kun u uw hele leven blijven wonen.

Ruimte om te leven           
Alle levensloopbestendige woningen zijn gesitueerd op ruime kavels. Deze woningen zijn per twee woningen geschakeld en hebben allemaal een vrije achterom. De eerste verdieping van bijna 30 m2 is in de basis een vrij indeelbare ruimte met de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra slaapkamers en een badkamer te realiseren.

Bouwnummer Woningtype Kaveloppervlak Prijs Status
P2.01 Vrijstaand 461 m2 Verkocht Verkocht
P2.02 Tweekapper 266 m2 Verkocht Verkocht
P2.03 Tweekapper 291 m2 Verkocht Verkocht
P2.04 Levensloopbestendig 267 m2 Verkocht Verkocht
P2.05 Levensloopbestendig 254 m2 Verkocht Verkocht
P2.06 Tweekapper 208 m2 Verkocht Verkocht
P2.07 Tweekapper 208 m2 € 398.500,- Onder optie
P2.08 Vrijstaand 410 m2 € 589.000,- Onder optie
P2.09 Levensloopbestendig 252 m2 Verkocht Verkocht
P2.10 Levensloopbestendig 257 m2 € 437.500,- Beschikbaar
P2.11 Tweekapper 226 m2 Verkocht Verkocht
P2.12 Tweekapper 238 m2 Verkocht Verkocht
P2.20 Tweekapper groot 323 m2 Verkocht Verkocht
P2.21 Tweekapper groot 341 m2 Verkocht Verkocht
P2.22 Levensloopbestendig 285 m2 Verkocht Verkocht
P2.23 Levensloopbestendig 305 m2 € 462.000,- Beschikbaar
P2.24 Tweekapper groot 374 m2 Verkocht Verkocht
P2.25 Tweekapper groot 336 m2 Verkocht Verkocht
P2.26 Vrijstaand 515 m2 € 625.500,- Beschikbaar
Toon meer bouwnummers Toon minder bouwnummers

Downloads

In contact met Bocage

Ik heb interesse

De woningen van fase 5 gaan binnenkort in verkoop. Bent u geïnteresseerd in een van deze woningen? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Indien een nieuwe fase in de verkoop gaat, wordt het adressenbestand van de nieuwsbrief hier ook voor geïnformeerd.

Ook kunt u voor nadere informatie contact opnemen met de makelaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en verkoop van Bocage, meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief door middel van stap 1 en 2 die hieronder staan beschreven.

Stap 1: meld u aan middels onderstaand formulier. Als u zichzelf al heeft aangemeld dan gebruikt het inlogveld.

Stap 2: bij de eerste aanmelding ontvangt u een verificatiemail. Klik op de link in de mail om dit te bevestigen.