Woonaanbod

Project nieuwbouwwoningen

De eerste vier fasen van projectmatig ontwikkelde woningen van Bocage zijn inmiddels afgerond, wat betekent dat deze wo­ningen zijn gebouwd, verkocht en opgeleverd.. De verkoop van fase 5 (19 woningen in deelgebied P2) start waarschijnlijk in de zomer van 2022. Deze woningen worden projectmatig ontwikkeld, wat zorgt voor een ruime variatie aan woningtypes (vrijstaand en 2 onder 1 kap, waarvan een deel met een slaapkamer en badkamer op de begane grond).

In contact met Bocage

Ik heb interesse in

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een woning of bouwkavel in Bocage? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Indien een nieuwe fase van projectmatige woningen of een nieuwe tranche van zelfbouwkavels in verkoop gaat, dan wordt het adressenbestand van de nieuwsbrief hier ook over geïnformeerd.

Ook kunt u voor nadere informatie contact opnemen bij de makelaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief en inschrijven voor een zelfbouwkavel

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en verkoop van Bocage, meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief door middel van stap 1 en 2 die hieronder staan beschreven. U kunt uw woonwensen daar ook kenbaar maken door de enquete vragen in te vullen.

Heeft u ook interesse in de koop van een zelfbouwkavel, neem dan rechtstreeks contact op met de makelaar voor een afspraak.